خانه / رشته صنایع غذایی / دانلود مقاله تولید گلاب

دانلود مقاله تولید گلاب

تولید گلاب

گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن همین بس که متبرک به نام حضرت رسول (ص) می باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.

تولید گل محمدی و تهیه گلاب سالانه برای هزاران خانواده ایرانی اشتغال ایجاد می کند و گردانندگان این رشته بوی خوش طبیعت را به خانه علاقه مندان می برد.

گلاب ایرانی جنبه صادراتی دارد و نشانه مرغوبیت آن ایرانی بودنش می باشد به طوریکه خانه کعبه که قبله مسلمین جهان است با گلاب ناب محمدی کاشان شسته می شود.

از آنجا که گلاب برای طعم دادن به مواد غذایی، آشامیدنی و یا به عنوان ماده معطر کننده به کار می رود بنابراین ویژگیهایش باید به صورتی باشد که خطری برای مصرف کننده نداشته باشد.


فهرست

فصل اول : کلیات

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی

ویژگی ظاهری

ویژگی مواد اولیه

ویژگی شیمیایی

تعیین مصرف سرانه

نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی

نوع شیشه

نوع پلیمری

نوع پلاستیکی

نشانه گذاری

قیمت فروش

فصل دوم: بررسی های فنی

ارزیابی روشهای مختلف تولید

روش تقطیر خانگی

روش تولید سنتی گلاب

روش تقطیر ساده آزمایشگاهی

روش مدرن تقطیر

اصول کلی و علمی فرایند تولید

بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت

کنترل کیفیت مواد اولیه

کیفیت آب مصرفی

تعیین PH

تعیین اسیدیته آب

تعیین قلیاییت آب

اندازه گیری سختی تام آب

گرفتن سختی آب

کنترل کیفیت فرآیند

آزمونهای ارگانولپتیک

آزمونهای فیزیکی

مواد شیمیایی لازم

وسائل لازم

روش کار

تعیین وزن پیکنومتر با آب مقطر

تعیین وزن پیکنومتر با گلاب

آزمون های شیمیایی

تعیین اندیس اسیدی

مواد شیمایی لازم

وسائل لازم

روش کار

تعیین اندیس استر

مواد شیمایی لازم

وسائل لازم

روش کار

تعیین اندیس اکسیداسیون

مواد شیمایی لازم

وسائل لازم

روش کار

تعیین مقدار الکل اتیلیک در گلاب

دستگاه تقطیر

اندازه گیری بیکرمات پتاسیم مانده

تعیین مقدار فلزات در گلاب

محلول استاندارد مس

تعیین مقدار سرب در گلاب

جدا کردن و تعیین مقدار سرب

تعیین مقدار ارسنیک در گلاب

لوازم و محلول های مورد نیاز

تهیه کاغذ استات سرب

تعیین محدوده ظرفیت واحد

مشخصه عملکرد واحد تولید گلاب

بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

بررسی تاسیسات عمومی

زمین و زیر بنا

مساحت سالن تولید

مساحت انبارها

مساحت ساختمانهای اداری، رفاهی و خدماتی

فصل سوم : محاسبه اقتصادی

سرمایه های غیر قابل استهلاک

هزینه های غیر قابل استهلاک

هزینه بهره بانکی

هزینه پرسنل غیر مستقیم

هزینه پرسنل مستقیم

مواد بسته بندی

کل سرمایه ی مورد نیاز

هزینه های  قابل استهلاک

دانلود مقاله تولید گلاب
قیمت : 5900 تومان
فرمت فایل : Word
تعداد صفحه : 90
حجم فایل : 77 کیلوبایت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *